Despre Noi

myHoReCa.ro este unul dintre cele mai complete magazine online de comercializare în regim de retail și wholesale a întregii game de produse destinate industriei Ho.Re.Ca. (hoteluri-restaurante-catering), oferind articole de cea mai înaltă calitate direct de la cele mai consacrate branduri în domeniu. Suntem importatori direcți ai unor producători și distribuitori internaționali renumiți din industria Ho.Re.Ca.

Dispunând de stocuri, capacități și logistică propie de livrare și distribuție, putem satisface cerința de produse profesioniste pentru cei mai exigenți operatori din domeniul Ho.Re.Ca.

De asemenea venim în întâmpinarea clienților noștri cu servicii specializate cum ar service specializat, servicii de finanțare, de training sau consultanță în diferite arii, de la punerea în funcțiune și operarea utilajelor de bucătărie la idei și sugestii de ergonomie și design interior al unității sau spațiului destinat activităților Ho.Re.Ca.

Pentru a afla mai multe despre ecosistemul myHoReCa.ro și Centro Group Profesional Tm din Timișoara precum și numeroasele oportunități de deservire și colaborare, vă rugăm să ne contactați la contact@myhoreca.ro!

Vă mulțumim!

Acest site utilizează cookies. Utilizarea acestui site implică în mod automat acordul dvs. cu termenii și condițiile care guvernează acest site, incluzând cookies! Refuză