Cum Comand?

Comenzile pe site-ul myHoReCa.ro pot fi plasate doar de persoane juridice, după crearea unui cont personal pe myHoReCa.ro. După selectarea produsului sau produselor dorite, plasarea lor în coș și accesarea butonului de finalizare a comenzii, aceasta va fi prelucrată conform termenilor și condițiilor specificate. Pentru detalii accesați pagina „Termeni și Condiții” aici.

Înregistrarea se face accesând butonul ‘Cont Personal‘ din colțul din dreapta sus al fiecărei pagini a site-ului nostru sau acolo unde este afișat pe pagină în timpul procesului de plasare a unei comenzi. Fiecare comandă va fi confirmată telefonic.

Pentru procesarea unei comenzi sunt necesare datele dvs. personale de contact, de facturare și de livrare ca persoană juridică.

Tarifele și condițiile de livrare și transport sunt prezentate mai jos sau pe pagina Termeni și Condiții:

– Accesorii, mici echipamente și consumabile <10 kg 12,5 ron (fără TVA)
– Accesorii, mici echipamente și consumabile < 30 kg 22,5 ron (fără TVA)
– Accesorii, mici echipamente și consumabile <50 kg 32,5 ron (fără TVA)
– Rafturi metalice pentru magazine 75 ron (fără TVA) / 1m
– Vitrine Frigorifice Orizontale/Verticale și Module Self-Service 120 ron (fără TVA),
– Dulapuri Frigorifice 200 ron
– Hote cu L<=2m 200 ron(fără TVA),
– Hote cu Lungimea cuprinsă între 2m și 2,5m inclusiv 250 ron (fără TVA),
– Hote cu Lungimea cuprinsă între 2,5 și 3m inclusiv 350 ron (fără TVA),
– Hote cu Lungimea mai mare de 3m –  450 ron (fără TVA)
– Bucătării Complete ofertare personaliză in funcție de proiect.
  8.2  Clientul este răspunzător ca produsele comandate prin intermediul siteului www.myhoreca.ro să poată trece prin căile de acces, furnizorul neavând nicio responsabilitate, în eventualitatea că dimensiunea căilor de acces este insuficientă pentru introducerea produselor în spațiul destinat. Costurile suplimentare de livrare generate de refuzul comenzii rămân în sarcina clientului.
 8.3 Echipamentele MyHoReCa se vor livra la intrarea în cladire și nu include transportul cu liftul, manipularea sau manevrarea pe scări, toate acestea fiind responsabilitatea clientului.
8.4 Despachetarea, Ansamblarea, Montarea produselor nu sunt incluse în livrare sau în tariful prezentat pe site.
8.5 Echipamentele de dimensiuni mari care necesită transportul în poziție verticală se vor livra doar până la cel mai apropiat punct de curierat, de unde va fi ridicat direct de către client, pentru a se evita riscul de defectare a utilajelor.
Comenzile transmise prin intermediul site-ului www.myhoreca.ro se livrează exclusiv pe teritoriul României.

Pentru detalii sau comenzi speciale ne puteți contacta direct utilizând datele sau formularul de contact de pe pagina noastră de contact.

Pentru a anula o comandă, simplu trimiteți o cerere de anulare a comenzii via email la adresa comenzi@myhoreca.ro, utilizând datele sau formularul de pe pagina noastră de contact.

De asemenea o comandă se poate anula telefonic la +4 0256 393 399.

Pentru a returna un produs în condițiile prevăzute de lege conform termenilor și condițiilor specificate pe pagina ‘Termeni și Condiții’.

Acest site utilizează cookies. Utilizarea acestui site implică în mod automat acordul dvs. cu termenii și condițiile care guvernează acest site, incluzând cookies! Refuză